Klubovi Premier lige od sutra počinju s treninzima u grupama

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na današnjem sastanku 20 klubova Premier lige jednoglasno je odlučeno da će se momčadi od sutra vratiti u trenažni proces. Prvotno je predviđeno da se vježbanja odvijaju u manjim grupama, a fizički kontakt još uvijek nije dopušten nego igrači trebaju održavati međusobnu distancu.

Odluka je izglasana nakon konzultacija s nogometašima, trenerima, klupskim liječnicima, nezavisnim stručnjacima te državnim vlastima. Strogo propisani protokol jamči da najviše standarde koji će omogućiti da će se treninzi odvijati u najsigurnijem mogućem okruženju.

Prioritet Premier lige je briga za zdravlje svih uključenih pa će se momčadi u puni trening vraćati kroz nekoliko etapa. I sljedeće odluke će biti donijete tek nakon konzultacija sa svim zainteresiranim stranama.

Proteklog tjedna Premier liga je dobila službeno odobrenje vlade da nogometnu sezonu može nastaviti tijekom lipnja. Pri tome se razmatra solucija da se preostala 92 susreta igraju na neutralnim stadionima pred praznim tribinama.

Ljestvica:
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email