Kaštela, Lapad i Sinj – tri nove podružnice Torcide u tematskom parku

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Trogir, Zagreb, Slavonski Brod, White Boys, Dubrovnik, Barutana, Mertojak, Visoka, Torcidine podružnice koje se već nalaze upisane u tematskom parku na Poljudu dobile su društvo pa će tako zauvijek uz voljeni klub svoje mjesto naći ekipe iz Sinja, Kaštela i Lapada.

Uplatama od 7.500,00 kuna osigurali su svoje ime u parku za sva vrimena, a svima im je zajednička poruka ista  – pozvati sve svoje pripadnike, kao i ostale podružnice, da se priključe projektu otkupa „Za sva vrimena“ i što prije postanu dio velike navijačke priče.

Svoje mjesto u parku odavno ima i KN Torcida Split, a brojnim su aktivnostima do sada aktivno podržali projekt otkupa. Na sjevernoj tribini skupljeno je tako 18.500 kuna za upis trenerske legedne Stanka Poklepovića Špace u park, a Torcida ne zaboravlja ni druga imena, pa su u parku već upisani Pavao Grubišić Čabo, Žan Ojdanić i Ivan Blažević Blato.

–    Stalno naglašavamo važnost otkupa za nas kao navijače, a za Torcidu je to prioritet. U planu nam je još zajedničkih akcija i vjerujemo da će se uključiti i podružnice koje još nisu postale dio ove priče. Najvažnije je da svatko od nas pojedinačno shvati projekt „Za sva vrimena“ kao jedinstvenu priliku nas navijača da budemo vlasnici svoga kluba i da se uključi, kazali su u Torcidi.

Projektu otkupa dionica „Za sva vremena“ možete se priključiti u Odjelu za članstvo ili vrlo jednostavno preko web stranice www.nashajduk.hr.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter