Karlo Letica novi vratar SPAL-a

Foto: SPAL
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Talijanski prvoligaš SPAL je svoje redove pojačao s hrvatskim golmanom Karlom Leticom koji je pristigao iz Club Bruggea na posudbu do kraja sezone s mogućnosti otkupa ugovora.

Mladi vratar je na inzistiranje tadašnjeg trenera Bruggea Ivana Leke u Belgiju preselio prošlog ljeta iz Hajduka u transferu vrijednom tri milijuna eura, ali je u prošloj sezoni upisao samo 16 nastupa te je koncem listopada prošle godine preselio na klupu. Ovo ljeto se Brugge na poziciji vratara pojačao i Simoneom Minogletom kojeg su doveli iz Liverpoola za odštetu od sedam milijuna eura tako da je odlazak Letice bi izgledan.

SPAL je pak napustio golman Emiliano Vivano koji se vratio u Sporting, a Letici će konkurencija biti albanski reprezentativac Ertrit Berisha.

Letica je prošao omladinsku školu Omiša i Bilih, a za prvu momčad Hajduka je upisao 22 nastupa. Boravio je na posudbama u Omišu, Mosoru i Rudešu, a a za mladu hrvatsku reprezentaciju je upisao jedan nastup dok za Vatrene nije debitirao iako je bio pozvan na okupljanja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email