Kalinić prema Laziju?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je proteklih dana putem engleskih medija plasirana vijest da je Aston Villa zainteresirana za vratara Hajduka i hrvatske reprezentacije Lovru Kalinića nove informacije dolaze nam iz Italije.

Prema pisanju Gianluce Di Marzija nova destinacija 25-godišnjeg golmana mogao bi biti rimski Lazio, a transfer bi se realizirao u lipnju iduće godine. Di Marzio također navodi da splitski klub potražuje odštetu od oko 5 milijuna eura. Interes Rimljana je potvrdio i agent Federico Pastorello koji je bio uključen i u transfer Marija Pašalića u Chelsea. Na golu Lazija se trenutno nalazi Federico Marchetti kojem ugovor istječe u lipnju 2016. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter