Kako su Dinamo i Lokomotiva zaobišli pravila…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U ponedjeljak je NK Lokomotiva objavila da su Zvonko Pamić i Said Husejinović, koji su dosad nosili dres Dinama, novi igrači momčadi s Kajzerice, a danas smo saznali na koji točno način su se ova dva kluba narugala aktualnim pravilima.

Izvor: hnsmdash;cff.hr

Naime, dva veznjaka će u Lokomotivi igrati na posudbi do lipnja 2016. godine. Međutim, kako je od ove sezone HNS ograničio da iz jednog u drugi klub u istom rangu natjecanja može biti posuđeno do 6 igrača, a ta kvota je na razini Dinama i Lokomotive već bila popunjena, Jerko Leko i Marko Kolar koji su dosad bili na posudbi u Lokomotivi su raskinuli obvezu s Dinamom da bi odmah potom potpisali ugovor sa ekipom Ante Čačića. Ovakav postupak na relaciji ova dva kluba smo već vidjeli u slučaju Perića, Prenge, Ćorića, Fiolića, Capana i Mišića.

Izvor: hnsmdash;cff.hr

Na taj način Lokomotiva je “oslobodila” dva mjesta za nove posudbe iz Maksimira, što je Dinamo iskoristio da bi tamo poslao Pamića i Husejinovića. Tako je ukupno 14 igrača Dinama tijekom aktualnog prijelaznog roka svlačionicu Plavih zamijenilo onom Lokomotive.

Ovakvo ruganje s natjecanjem HNS i dalje šutke tolerira, a rijetki su i klubovi koji se javno oglašavaju o odnosu ove dvije momčadi.

Karlo Propadalo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter