Juventus s trenerima i igračima dogovorio uštedu 90 milijuna eura

Foto: Anton Zaitsev
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Juventus je službeno potvrdio da je zbog trenutne pandemije koronavirusa koja je dovela do prekida nogometnih aktivnosti sa stručnim stožerom i igračima prve momčadi dogovorio smanjenje njihovih primanja.

Sporazum se odnosi na jednako smanjenje plaća za ožujak, travanj, svibanj i lipanj 2020. godine, a nakon njega će uslijediti pojedinačno potpisivanje ugovora s igračima i trenerima kako bi se dogovor sproveo u djelo.

Financijska ušteda predviđena ovim mjerama iznosi 90 milijuna eura. Ukoliko dođe do nastavka sezone ili daljnje suspenzije nogometnih aktivnosti najavljeno je da će klub u dobroj vjeri ponovno otvoriti pregovore kako bi se donijelo pravedno rješenje.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter