Jurčić nakon otkaza: Ponosan sam na svoj rad

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

“Ako pogledamo stanje na tabeli nakon što sam preuzeo Maribor, onda sam prvak Slovenije,” kazao je razočarani Kruno Jurčić, kojemu se vodstvo kluba iznenađujuće zahvalilo na suradnji.

Nakon izjava vodstva Maribora i sportskog direktora Zlatka Zahovića, na red je došao i Kruno Jurčić, koji ne krije tugu i bijes nakon neočekivane “pedale” od strane vodećih ljudi aktualnih prvaka Slovenije. “Ako ste vi iznenađeni, onda možete misliti kako je meni. Kad sam došao u Maribor zaostajali smo devet bodova za vodećom Goricom te sedam za drugoplasiranom Olimpijom. Ako pogledamo stanje na tabeli nakon što sam preuzeo Maribor, onda sam prvak Slovenije, jer sam osvojio najviše bodova. Igrali smo lijep nogomet, tako da su i navijači a i mediji bili zadovoljni. Dogodilo se puno lijepi stvari, kao što je prodaja Petra Stojanovića u Dinamo i zbog toga je iznenađenje još veće. Ako tražite logičnost u odluci vodstva Maribora, nećete je naći,” riječi Jurčića, koji je u Mariboru doživio sličnu sudbinu kao aktualni hrvatski izbornik Ante Čačić, prenosi slovenski SNPortal.

“Čuo sam, da je jedan od razloga za prekid suradnje sistem igre, ali to je smiješno. Kad dolaziš u klub, koji toliko zaostaje za konkurencijom, onda moraš nešto promijeniti. Igrači su uživali u sistemu i radu sa mnom, tako da sam nakon povratka u Zagreb dobio poruke od skoro svih nogometaša Maribora. Zbog toga sam ponosan na svoj rad. Očito netko drugi nije bio zadovoljan sa sistemom. Priče o sistemu igre, lošim odnosima s igračima te porazu protiv Celja, samo su razlozi koji su se morali plasirati u javnost, da bi neki opravdali svoju odluku,” dodao je Jurčić i time jasno namignuo, da je bio žrtva Zahovićeva uplitanja u momčad.

Simon Maljevac

Pročitajte još:

>> Navijači Maribora na Jurčićevoj strani


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email