Julija Hrstić od 1. prosinca preuzima Odjel marketinga i prodaje Hajduka

Foto: Robert Matić / Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Julija Hrstić od 1. prosinca postaje voditeljica Odjela marketinga i prodaje Hajduka. Navedena pozicija je bila upražnjena od odlaska Aljoše Bašića u rujnu 2017. godine, a privremeno je ovaj posao obavljala Željana Udovičić koja je nakon nešto više od tri mjeseca u ožujku ove godine zaključila svoju poslovnu avanturu na Poljudu.

Hrstić na Poljudu dolazi iz tvrtke Galeb d.d. u kojoj je provela skoro 16 godina od čega je posljednje četiri godine bila izvršna direktorica PP brendova dok je od 2007. do 2014. godine bila voditeljica marketinga, a od 2002. godine planer analitičar.

Završila je Ekonomski fakultet u Splitu 1998. godine, a 2006. je magistrirala na Sveučilištu u Splitu. Iz Hajduka navode da se dokazala rezultatima u zahtjevnoj tekstilnoj industriji, a u HNK Hajduk će stići, između ostaloga, sa značajnim iskustvom u razvoju i pozicioniranju proizvoda, osmišljavanju kampanja, razvoju maloprodajne mreže i distribucije, web-shopa te organizaciji događanja.

Pročitajte još:

>> Hajdukov webshop – online igra živcima


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter