Josip Vuković novi igrač Osijeka

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nenad Bjelica je svoju momčad osnažio s još jednim igračem. Dvogodišnji ugovor s Osijekom uz opciju produženja za još jednu sezonu potpisao je Josip Vuković.

“Zahvaljujem klubu i treneru na ukazanom povjerenju. Mogu obećati da ću opravdati to povjerenje kako s profesionalne tako i s nogometne strane i da neću ukaljati ime ovog kluba. Svi znamo što znači Osijek u hrvatskom nogometu. Klub je ponos čitave Slavonije tako da će mi biti čast predstavljati ga izvan i na terenu”, rekao je Vuković.

U Gradski vrt dolazi u statusu slobodnog igrača nakon što je protekle dvije sezone nosio dres portugalskog Maritima s kojim je ovog ljeta dogovorio sporazumni raskid suradnje.


28-godišnji defanzivni vezni je prošao omladinsku školu Hajduka da bi potom osim na Poljudu igrao i u Dugopolju, Istri 1961, RNK Splitu, Vitezu i Olimpiku iz Donjecka.

Svojevremeni je bio član juniorske reprezentacije Hrvatske za koju je odigrao 12 utakmica dok je u portugalskom Maritimu u 54 susreta upisao tri asistencije.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter