Josip Mišić u izboru navijača proglašen za najboljeg igrača PAOK-a

PAOK FC
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dvadesetšestogodišnji hrvatski veznjak Josip Mišić proglašen je za najboljeg igrača PAOK-a u prošloj sezoni koju je klub iz Soluna okončao na drugom mjestu.

U izboru navijača Mišić je osvojio 36,53% glasova te tako ispred drugoplasiranog Dimitrisa Giannoulisa i Dimitrisa Pelkasa odnio titulu klupskog MVP-a i ‘Platon Foropoulos’ nagradu.

U redove PAOK-a veznjak je stigao na posudbu u siječnju prošle godine iz redova Sportinga, koji ga je godinu prije otkupio od tadašnjeg prvaka Hrvatske Rijeke za odštetu malo manju od tri milijuna eura. U Portugalu se nije uspio nametnuti te je za ‘Lavove’ upisao ukupno devet nastupa bez učinka. Po dolasku u PAOK počeo je kao zamjena i u drugom dijelu sezone u kojoj se njegov klub okitio naslovom prvaka države zaigrao je uz skromnu minutažu u pet ligaških utakmica bez učinka.

U nedavno okončanoj sezoni uspio se nametnuti kao prvo rješenje u vezi trenera Abela Ferreire, te je bio jedan od glavnih nositelja igre. U 32 nastupa u svim natjecanjima imao je učinak od šest pogodaka i jedanaest asistecnija, te je svojim stilom igre zaslužio i nadimak ‘Mr. Vertical’.

Njegov status još uvijek nije službeno rješen iako je krajem srpnja u portugalskim i grčkim medijima objavljeno da je PAOK odlučio iskoristiti pravo otkupa te da će Mišić uskoro i službeno napustiti Sporting. Odšteta je prema tim tvrdnjama dva milijuna eura, od čega će grčki klub odmah isplatiti milijun, dok će ostatak biti isplaćen tijekom sljedeće godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter