Još jedna zamjena domaćinstva u HNL-u

Foto: NK Slaven Belupo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U duhu odgoda susreta, zamjena domaćinstava, odricanja domaćinstva čak, pa i igranja na nelicenciranom stadionu, nastavljaju se muke po travnjacima Hrvatski Telekom Prve lige.

>> Izvršni odbor HNS-a privremeno odobrio igranje HT Prve lige na stadionu u Velikoj Gorici

>> Promjene domaćinstava u 2. kolu HT Prve lige

>> Nova zamjena domaćinstva u 2. kolu HT Prve lige

>> Rudeš u 4. kolu HT Prve lige domaćin Rijeci na Rujevici

Posljednja promjena u rasporedu natjecanja stiže nam tako za 7. kolo HT Prve lige, u kojem je Lokomotiva trebala ugostiti Slaven Belupo na stadionu u Kranjčevićevoj ulici. Radovi na travnjaku spomenutog stadiona neće biti okončani do 15. rujna kada je susret na rasporedu, pa će tako Slaven Belupo ugostiti Lokomotivu u Koprivnici na svom stadionu Ivan Kušek-Apaš, dok će Lokomotiva domaćin Farmaceutima biti u 16. kolu. Podsjetimo, Slaven Belupo i Inter Zaprešić sljedeće (4.) kolo su slobodni jer travnjaci u Koprivnici i Zaprešiću nisu još uvijek gotovi, tako da će se taj susret odigrati 8. rujna.

Savez se u projekt obnove prvoligaških travnjaka upustio nakon neuspjelog kemijanja s projektom Svetice, koji je poslije pustih velebnih najava i usputnog pokušaja zadovoljavanja privatnih interesa okončan kao i svi slični projekti Saveza u prošlosti. Jedini za koga se može garantirati da je profitirao od projekta Svetice jest aktualni predsjednik Uprave Dinama – Igor Kodžoman, koji je kao jedini zaposlenik tvrtke Svetice Sport d.o.o. prosječno zarađivao 20 tisuća kuna neto mjesečno.

>> Javni novac za Svetice privatnih interesa

U ugovoru s izvođačima radova HNS je jasno definirao rokove završetka radova, a u istome se navode i sankcije u slučaju da posao “iz neopravdanih razloga” ne bude okončan. Hoće li čelnici posegnuti za aktivacijom tih stavki ugovora nije poznato.

Direktor HNS-ove tvrtke za izgradnju kampa ima plaću od 20.000 kuna


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter