Joan Carrillo više nije trener poljske Wisle Krakow

Joan Carrillo
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nekadašnji trener Hajduka Joan Carrillo napustio je klupu poljskog prvoligaša Wisle Krakow, koju je preuzeo u siječnju ove godine.

Katalonski strateg preuzeo je Wislu u prvom mjesecu ove godine, nakon što je u studenom 2017. smijenjen s pozicije trenera Hajduka. Na klupi poljskog prvoligaša bio je 16 utakmica, u kojima je Wisla upisala šest pobjeda, isto toliko remija te četiri poraza.

Klub su zajedno s Carrillom napustili i njegovi pomoćnici Xavier Coll Planas i Mátyás Czuczi koji su s njim surađivali i u Hajduku. Do imenovanja novog trenera, treninge Wisle vodit će Kazimierz Kmiecik i Radosław Sobolewski.

Poljski portal lovekrakow.pl  prenosi kako je do rastanka došlo zbog neslaganja s upravom, a klub bi uskoro mogao napustiti i tamošnji sportski direktor Manuel Junco.

49-godišnji stručnjak je prije Wisle i Hajduka vodio i španjolsku Almeriu te mađarski Videoton s kojim je osvojio titulu prvaka u sezoni 2014/15.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter