Jelena Trade osvojila Trofej Dinamo u Bjelovaru

Foto: Stefan Photo Art / Futsal DInamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jučer je u Bjelovaru završen drugi turnir u sklopu natjecanja Trofej Dinamo. Na starom Partizanovom igralištu pobjednikom turnira TD Bjelovar postala ekipa Jelena Trade koja je u finalu svladala ekipu Info Partner rezultatom 4:1.

Strijelci za Jelenu Trade bili su Marko Tomić, Josip Grubiša, Silvio Toth i Matej Horvat, a za Info Gradnju pogodio je Mihael Mladen. Treće mjesto osvojila je ekipa Playbox Mr. Jack pobjedom nad Elez Gradnjom od 2:0.

Najboljim golmanom turnira proglašen je Tomislav Hercigonja iz Playbox Mr. Jacka, dok je titulu najboljeg igrača dobio Marko Tomić iz Jelene Trade. Nagradu za najboljeg strijelca dobio je Luka Modrić iz ekipe Marocchino Caffe Bar. Luka je postigao čak 17 golova.

Foto: Futsal Dinamo

Ovom pobjedom ekipa Jelena Trade preuzela je vodstvo u ukupnom poretku ekipa u borbi za završnicu Trofeja Dinamo na Šalati. Podsjećamo, malonogometne momčadi na sedam turnira (Črnomerec, Bjelovar, Dubrava, Ivanić Grad, Savica, Kutina i Dugave) skupljaju bodove, a osam najboljih iz svake kategorije (seniori, veterani i žene) plasirat će se na završnicu na Šalati koja se igra početkom rujna.

Trofej Dinamo se nakon Bjelovara seli na istok Zagreba, u Dubravu. Turnir koji se igra u Studentskom gradu, počinje u petak, a prijave su još otvorene na službenoj stranici natjecanja.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email