Jedan igrač Osijeka pozitivan na koronavirus

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jedan nogometaš Osijeka pozitivan je na koronavirus. Radi se o Merveilu Ndockytu koji je proteklih dana bio na reprezentativnim obvezama u Kongu, a tu su vijest objavili tamošnji mediji.

Iz Gradskog vrta su poručili: “Prilikom posljednjeg, pojedinačnog testiranja na Covid-19 jednom je našem nogometašu otkrivena prisutnost koronavirusa.

Posljednje, pojedinačno testiranje na Covid-19 jednom je našem nogometašu otkrilo da je pozitivan na koronavirus. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) ovom prilikom ne objavljujemo njegov identitet, no činjenica je da se zarazio tijekom kraćeg boravka izvan Osijeka, odnosno reprezentativne stanke koju je koristio da bi se odazvao pozivu svoga nacionalnog saveza. Igrač ima blage simptome bolesti, dakle osjeća se dobro, a bitno je istaknuti kako po povratku u naš grad nije bio ni u kakvom kontaktu sa suigračima i drugim ljudima iz Kluba nego je izravno išao na testiranje. Sada je u samoizolaciji, kako je to već propisano epidemiološkim mjerama, sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Početkom ovoga tjedna obavljeno je i grupno testiranje svih naših prvotimaca te članova stručnog stožera, a svi su rezultati bili – negativni.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter