Jasmin Huljaj postaje predsjednik Uprave PHOENIX Farmacija d.o.o.

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je jučer najavljen njegov odlazak iz Hajduka s prvim danom travnja ove godine Jasmin Huljaj se vraća u farmacuetsku industriju.

>> Jasmin Huljaj odlazi iz Hajduka (VIDEO)

S Poljuda odlazi u tvrtku PHOENIX Farmacija d.o.o. gdje će objavljati funkciju predsjednika Uprave zaduženog za prodaju. Radi se o jednoj od četiri najveće veledrogerije u Republici Hrvatskoj koja je u vlasništvu njemačke Phoenix International Beteiligungs GmbH odnosno članica je PHOENIX Grupe – vodeće europske veledrogerije. Na toj poziciji će naslijediti Gerharda Waberera koji će se usredotočiti na poziciju izvršnog direktora PHOENIX Austrije.

PHOENIX Farmacija d.o.o. danas zauzima oko 24% hrvatskoga tržišta. Tvrtka ima pet distribucijskih centara: u Zagrebu, gdje je i njeno sjedište, u Velikoj Gorici, Osijeku, Rijeci i Solinu. Ukupno ima 268 zaposlenika. Tvrtka je u 2017. godini imala prihod od 1.851.163.763 kuna te dobit od 1.993.400 kuna.

Jasmin Huljaj je na čelu Hajduka bio od srpnja 2018. godine, a prethodno je više od 20 godina proveo u tvrci Jadran Galenski Laboratorij d.d. gdje je od 2015. obnašao funkciju predsjednika Uprave te je bio zadužen za razvoj poslovanja i CRM.

Hajduk je pak već danas objavio natječaj za novog predsjednika Uprave koji će trajati osam dana.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter