Jakov Filipović pojačao bjeloruski BATE

Foto: BATE Borisov
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U jeku svjetske krize s koronavirusom jedna od rijetkih liga koje je započela s novom sezonom je bjeloruska Vysshaya u kojoj će i hrvatska imati svog predstavnika. Član BATE Borisova postao je 27-godišnji stoper Jakov Filipović koji je kao slobodan igrač došao iz belgijskog KSC Lokerena.

Filipović je u Belgiji boravio protekle dvije i pol godine u kojima je upisao 84 nastupa i jedan zgoditak. Prethodno je nosio dres Inter-Zaprešića i Cibalije te BSK Bijelog Brda i Osijeka.

Tijekom 2017. godine je upisao i tri nastupa za reprezentaciju Hrvatske kada je izbornik bio Ante Čačić, a radilo se o prijateljskim utakmicama s Čileom, Kinom i Meksikom.

Bate je u prvom kolu nove sezone, koja u Bjelorusiji pratiti kalendarsku godidnu, poražen od Energetik-BGU-a rezultatom 1:3 dok su prošle godine okončali na drugom mjestu ljestvice iza Dynamo Bresta.

Ljestvica:
Rezultati by SofaScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter