Jairo potpisao novi ugovor s Hajdukom

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Brazilski ofenzivac Jairo de Macedo da Silva potpisao je novi ugovor s Hajdukom koji ga sa splitskim klubom veže do ljeta 2022. godine.

27-godišnjak je na Poljud pristigao prošlog srpnja te je u netom završenoj sezoni upisao 33 nastupa u kojima je postigao 13 golova i 10 asistencija.

Treći je to prvotimac Bilih koji je proteklih dana potpisao novu ugovornu obvezu s Hajdukom, prethodno su to napravili Josip Posavec i Stanko Jurić.

Nakon potpisa ugovora Hajdukova dvadeset jedinica je izjavila:

Jako sam sretan zbog produženja ugovora, osjećam se sjajno u Hajduku i Splitu te se nadam kako ćemo svi zajedno u budućnosti ostvariti dobre rezultate. Zadovoljan sam osobnim učinkom u prošloj sezoni, ali sam svjestan da to mora biti još bolje i da kao momčad moramo težiti većim uspjesima. Još jednom hvala Klubu na povjerenju, navijačima na velikoj i konstantnoj podršci te svima obećavam da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo ciljeve koji su pred nama.

Sportski direktor Saša Bjelanović je dodao:

Potpisom produljenja ugovora s Jairom nastavljamo najavljenim smjerom, odnosno zadržavanjem okosnice momčadi s kojom krećemo u novu sezonu prema zacrtanim ciljevima. Produžili smo ugovore sa Stankom Jurićem i Jairom, potpisali i Josipa Posaveca, čime potvrđujemo da nam je, bez obzira na brojne upite i velik interes za naše igrače, prioritet zadržati nositelje kvalitete i time jačati momčad.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter