Izvještaj o provedbi izbora za sedam članova Nadzornog odbora HNK „Hajduk“ š.d.d.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Klub navijača Hajduka Torcida Split i Udruga Naš Hajduk danas su Gradskim vijećnicima poslali Izvještaj o provedbi izbora za sedam članova Nadzornog odbora HNK “Hajduk” š.d.d., zamolbu za sazivanje tematske sjednice Gradskog vijeća o izboru sedam članova Nadzornog odbora HNK “Hajduk” š.d.d., kao i Nacrt liste kandidata za izbor članova Nadzornog odbora HNK “Hajduk” š.d.d. na temelju provedenih izbora koja će biti predana Povjerenstvu koje će taj nacrt dostaviti Gradskim vijećnicima.

Prema najavama posljednja sjednica Povjerenstvo za provođenje natječaja za izbor članova Nadzornog odbora HNK “Hajduk” Split, š.d.d. održati će se sutra, a tematska sjednica Gradskog vijeća gdje će se prezentirati provedba projekta “Naš Hajduk” od 15. srpnja do 5. studenog očekuje se slijedeći tjedan.

Preuzmite dokumente poslane Gradskom vijeću


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter