Izbornik Dena u akciji ‘Kupi travu za Varteks’ (FOTO/VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Sinoć smo zajedno s ekipom iz Varteksa imali akciju potrage za izbornikom Denom, kako bi promovirao sada već zahuktalu kampanju ‘Kupi travu za Varteks‘.

Varaždinci kažu da boljeg čovjeka za tu prigodu nisu mogli pronaći, ali doslovno, pa smo im odlučili pomoći.

Od izvora bliskih redakciji saznali smo da se izbornik sa svojom ekipom priprema za sljedeću reprezentativnu akciju na jednom splitskom travnjaku.


Kako smo došli nenajavljeni, bilo je bojazni da nas čovjek na ulazu (za kojeg smo kasnije saznali da je Stripy) neće pustiti. Srećom za nas bila je noć, pa smo uspjeli iskoristiti jedan Stripyjev trenutak nepažnje (amaterizam Dena) i prošuljati se na travnjak. Nakon što smo ušli znali smo da je to to i da nas izbornik neće moći odbit kad čuje da smo iz Varteksa.

Tako je i bilo, iako se na početku nećkao, smekšao se kad je čuo da je trava za djecu. Jest da je bila greška u komunikaciji, ali je pomogla da dopremo do njegovog izborničkog srca.


Dok smo mi lomili izbornika za podršku njegovi momci marljivo su vježbali na travnjaku, crtajući neke linije s tekućinom za koju smo poslije saznali da je Cidokor. Što su nacrtali? Kažu: “Čut će se!”


Nakon utvrđivanja gradiva izbornik je predložio neke ljude koji bi bili bolji ambasadori ove akcije od njega. Prema njegovom mišljenju, oni bi sigurno kupili travu.


Za kraj smo od nepristranog izbornika pokušali izvući odogovor na pitanje: Podržava li Varteks? Pa…Video cijelih pregovora s izbornikom Denom i njegovom ekipom stiže uskoro…


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email