Iz Dinama objavili da s Universidad Catolicom nisu uspjeli postići dogovor oko transfera Benjamina Kuscevica

Foto: Wikimedia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Čileanski stoper hrvatskih korijena Benjamin Kuscevic ipak neće postati novi član Dinama. Iz Maksimira su objavili priopćenje kojim su objavili da s Unviersidad Catolicom naposljetku nisu uspjeli usuglasiti sve uvjete transfera.

>> Dinamo pojačanje za stopersku poziciju pronašao u Čileu

– “Nastavno na medijske upite o mogućem prelasku igrača Benjamina Kuscevica iz čileanskog kluba Universidad Catolica u GNK Dinamo, možemo potvrditi da smo bili zainteresirani da navedeni igrač postane član našeg kluba, međutim tijekom pregovora nije dogovoren set uvjeta koji bi omogućio završetak ovog transfera.“, naveli su Plavi u izjavi.

Zanimljivo da je Kuscevic prema medijskim objavama već stigao u Zagreb kako bi kompletirao transfer, a prema čileanskim izvorima odšteta je trebala iznositi oko tri milijuna dolara uz postotak od eventualnog budućeg transfera.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter