Ivo Katušić ponovno kondicijski trener Hajduka

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zoran Vulić je s kondicijskim stručnjakom Ivom Katušićem kompletirao stručni stožer s kojim će raditi u svom petom mandatu u Hajduku.

Katušić je u Hajduku boravio i u prvoj polovici godine kada je bio zadužen za individualni rad s igračima, ali je istekom ugovora koncem prošle sezone napustio klub. U dosadašnjoj karijeri 37-godišnji diplomirani kineziolog je radio u RNK Splitu, azerbajdžanskom Olimpicu i gruzijskom Dinamu te individualno s mnogobrojnim sportašima.

Kondicijski trener više neće biti Toni Modrić koji je od ovog ljeta surađivao s Željkom Kopićem dok Šime Veršić ostaje u klubu i biti će zadužen za individualni rad s igračima.

Vulićevi pomoćnici su još njegov stalni suradnik Mladen Pralija te Mario Carević koji je zadužen i za analizu protivnika te Tihomir Bulat kao trener vratara.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter