Ivica Sertić ostaje na klupi Slaven Belupa

Foto: Slaven Belupo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ivica Sertić ostaje na klupi Slaven Belupa i u 2019. godini. 45-godišnji trener je privremeno preuzeo Farmaceute nakon razlaza s Tomislavom Ivkovićem te je u proteklih nešto više od mjesec dana u HT Prvoj ligi upisao tri neodlučena rezultata, protiv Hajduk, Lokomotive i Rudeša dok je u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa poražen na Maksimiru od Dinama.

Sertić je prethodno radio u omladinskoj školi koprivničkog kluba, a kao igrač je za Slaven Belupo upisao 50 nastupa. Stožer će mu činiti pomoćni trener Vedran Purić, kondicijski trener Luka Bašić te treneri vratara Mario Hontić i Branko Bali.

Direktor kluba Zvonimir Šimunović je ovom prilikom za službene stranice kluba izjavio:

“Ivica Sertić dijete je našeg kluba i kao talentirani trener koji razumije nogomet zaslužuje priliku na klupi Slaven Belupa. Sertić će biti prvi trener iz našeg vlastitog pogona, a nakon 20 godina Slavena u Prvoj ligi smatram da je došlo vrijeme da profiliramo prvoligaškog trenera. Imamo momčad koja može i mora više od ovoga što je do sada pokazivala, a na Sertiću i njegovom stožeru je da to izvuče iz nje. Želimo se što prije približiti sredini ljestvice i izbjeći borbu za opstanak.”

Osim potvrde trenera jučer je održana i izvanredna skupština kluba kojoj je prisustvovalo 22 od 35 članova među kojima i novi članovi Robert Šoštarić i Marko Ranilović. Skupština je prihvatila program rada i financijski plan za 2019. godinu prema kojem su predviđeni prihodi od 16.950.000,00 kuna, od čega najveći udio imaju sponzorstva, dok su rashodi procijenjeni na 16.900.000,00 kuna, a najveći udio imaju troškovi prve momčadi i škole nogometa.

Predsjednik kluba Hrvoje Kolarić je tom prilikom rekao:

“S obzirom na do sada postignute rezultate potrebno je učiniti sve da se što prije izbjegne borba za opstanak. Cilj je stabilizirati momčad i afirmirati nekolicinu mlađih igrača te napredovati u svim segmentima kluba.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email