Ivana Martinčić i Sanja Rođak Karšić sudit će završnicu Lige prvakinja

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatske sutkinje Ivana Martinčić iz Koprivnice te Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta izabrane su u europsku elitu, za završni turnir ovosezonske Lige prvakinja koji se od 21. do 30. kolovoza igra u Španjolskoj, a za trofej se natječe osam ekipa: Glasgow City, Atletico Madrid, Arsenal, Olympique Lyon, Wolfsburg, Barcelona, PSG i Bayern.

Europska nogometna federacija pritom je imenovala Ivanu Martinčić za jednu od deset glavnih sutkinja preostalih utakmica, dok na popisu pomoćnih sutkinja Hrvatsku predstavlja Sanja Rođak Karšić. Finalni će dvoboj ugostiti San Sebastian, a hrvatske su sutkinje na ovaj način dobile još jedno vrijedno priznanje, navode iz HNS-a.

Dodajmo da je Ivana Martinčić za sljedeću sezonu Prve HNL uvrštena u drugu odnosno razvojnu skupinu sudaca čime je ostvarila pretpostavke da bude glavna sutkinja na jednoj od utakmica najvišeg ranga natjecanja čime bi se upisala u povijest hrvatskog nogometa. Sanja Rođak Karšić je kao pomoćna sutkinja u Prvoj HNL aktivna još od listopada 2015. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter