Ivan Močinić potpisao za Istru 1961

Foto: NK Istra 1961
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ivan Močinić je novi igrač Istre 1961 s kojom je potpisao ugovor na godinu dana. Na Aldo Drosinu dolazi kao slobodan igrač nakon što je mu je istekao ugovor s Rapidom iz Beča.

U austrijskom klubu je proveo posljednje tri godine nakon što je u srpnju 2016. godine za odštetu od dva milijuna eura došao iz Rijeke. Međutim u tom periodu je zbog velikih problema s ozljedama odigrao samo 24 nastupa za prvu momčad, a u posljednje vrijeme je igrao za rezervnu ekipu Rapida.

Močinić je prethodno u Rijeci proveo 15 godina nastupajući za sve selekcije kluba, a za prvu momčad je ukupno upisao 142 službena nastupa te je u sezoni 2013./14. bio osvajač kupa.

Kao član momčadi s Rujevice bio je na popisu Vatrenih za Svjetsko prvenstvo 2012. godine u Brazilu. Za nacionalnu selekciju je upisao jedan nastup, u studenom 2015. godine u prijateljskom susretu s Rusijom.

U dosadašnjem tijeku prijelaznog roka kluba s Aldo Drosine produžena je posudba Adriana Fuentesa i Einara Galilee iz Alavesa, a novi igrači Zeleno-žutih su postali Šime Gržan, Josip Tomašević, Mario Munivrana, Mario Ćuže, Rafa Paez i Sergi Gonzalez dok su klub napustili Dani Iglesias (Alaves), Daniel Ndi, Kevin Rimane (PSG), Ramon Mierez (Alaves), Maicon Da Silva (Livorno), Tomislav Čuljak, Ioritz Landeta, Madger Gomes, Julio Rodriguez, Bruno Savio, Kim Young Gyu…


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email