Istra danas prijavljuje Split Disciplinskoj komisiji zbog neplaćanja

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Lokalni istarski mediji javljaju kako će NK Istra u toku današnjeg dana prijaviti RNK Split, jer kasni s uplatom novca za kupnju Chung Woona i Slavka Blagojevića. Navodi se kako su ova dva sportska kolektiva dogovorila cijenu od 350 tisuća eura za nogometaše, što bi se isplatilo u tri rate.

Prva rata, obzirom da su ova dvojica igrača već odavna u Splitu, na naplatu je trebala doći krajem siječnja. No, još nije stigla, i zbog toga je sad i Istra u nezavidnom financijskom stanju. Najavili su zbog toga kako će u toku današnjeg dana, ukoliko ne dođe do uplate, Disciplinskoj komisiji prijaviti RNK Split. Nastavili bi se time potresi za mlađi splitski klub, koji unatoč naizgled dobroj financijskoj konstrukciji najprije je imao problema s igračima, želeći ih maknuti iz prve postave, potom u posljednje vrijeme ne ide ni rezultatski najbolje, a sad izgleda da i te financije nisu bajne koliko se to predstavlja u pojedinim medijskim napisima.

Damjan Raos Carić


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter