Istra 1961 i Šibenik nakon poraza kod Rijeke i Gorice nezadovoljni suđenjem

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Istra 1961 i Šibenik su javno izrazili nezadovoljstvo suđenjem nakon što su u 3. kolu HT Prve lige poraženi kod Rijeke odnosno Gorice.

Zeleno-žuti su ogorčeni događajem iz 65. minute utakmice kada je sudac Fran Jović nakon duela Bosančića i Čolaka pokazao na bijelu točku, a potom je čak dva puta nakon obrana Majkića naložio ponavljanje kaznenog udaraca zbog preranog istupanja/utrčavanja, da bi u trećem navratu Andrijašević poslao loptu u mrežu za pokazat će se konačnih 2:1.

Istra 1961 je na svojoj Facebook stranici tom prilikom objavila:

– “Nogometni klub Istra 1961 izražava svoje ogorčenje suđenjem jučerašnje utakmice HNK Rijeka – NK Istra 1961, a na kojoj su viđene doista rijetke i vrlo upitne sudačke odluke kojima je direktno odlučen konačni rezultat utakmice. NK Istra 1961 će se službeno obratiti HNS-u, te će od Povjerenika za suđenje zatražiti donošenje hitnih odluka i poteza kojima će se osigurati ravnopravan sudački tretman svih sudionika 1.HNL, a obzirom na krajnje upitne sudačke odluke kojima je oštećen naš klub, kao i zbog notorne činjenice da se u identičnim situacijama na utakmicama 1. HNL donose potpuno suprotne odluke.”

| OBAVIJEST | Nogometni klub Istra 1961 izražava svoje ogorčenje suđenjem jučerašnje utakmice HNK Rijeka – NK Istra…

Posted by NK Istra 1961 on Sunday, August 30, 2020

Nezadovoljan suđenjem je i novi prvoligaš Šibenik koji je u petak poražen kod Gorice rezultatom 3:2. Narančasti su se na svom Facebook profilu zapitali vrijede li ista pravila za sve, aludirajući da je sudac Vučković trebao ponoviti izvođenje kaznenog udarca nakon što je Kahlina u 44. minuti obranio pokušaj Bulata obzirom da su igrači Gorice prerano utrčali u šesnaesterac.

😎🎥 Sidin, VARin i ništa ne radim! 👉 Ispred glavnog sudca dvoje igrača Gorice utrčava u 16-metara prije udarca 👉 Nakon…

Posted by HNK Šibenik on Saturday, August 29, 2020


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter