Intervjui s kandidatima za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split

Grafika: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U sklopu izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split udruga Naš Hajduk je obavila intervjue s 27 kandidata dok je jedan kandidat odbio mogućnost intervjua. Razgovori su obavljeni telefonskim putem te su snimani, a potom transkribirani i lektorirani. – priopćili su iz Udruge Naš Hajduk.

Intervjui su dostupni na http://www.nashajduk.hr/izbori-2018/kandidati-za-no/

Kandidati, navode iz udruge, prethodno nisu bili upoznati s pitanjima koja će im se postaviti, a nisu imali ni mogućnosti autorizacije razgovora.

Iz udruge podsjećaju da su prethodno objavljeni i životopisi te motivacijska pisma koja su kandidati priložili prilikom same kandidature.

Još uvijek traje i online registracija članova za e-glasanje, a ista se može obaviti zaključno s 15. studenog na web stranici https://www.nashajduk.hr/izbori/registracija/

Svi članovi s pravom glasa koji ne iskoriste mogućnost online registracije moći će glasati, na sam dan izbora, 24. studenog u Odjelu za članstvo na Poljudu.

Udruga Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email