Igrači Hajduka započeli s individualnim treninzima na Poljudu

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Igrači prve momčadi u ponedjeljak su započeli s individualnim treninzima na Poljudu. Treninzi se održavaju na glavnom i pomoćnom terenu te su organizirani tako da se odvijaju tijekom cijelog dana.

Prva je to aktivnost momčadi Bilih od 13. ožujka kada je zbog pandemije koronavirusa došlo do prekida svih nogometnih aktivnosti.

Igrači na Poljud dolaze u različito vrijeme te je svaki igrač sam na terenu za vrijeme treninga – što je u skladu s uputama Stožera za civilnu zaštitu.

Radi se uglavnom na razvoju izdržljivosti i snage. Na ovaj način će hajdukovci trenirati cijeli tjedan, a daljnje aktivnosti će biti organizirane u skladu s najnovijim uputama Stožera za civilnu zaštitu – priopćili su s Poljuda.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter