Igrači Hajduka na Kupresu gledali susret Hrvatske i Islanda

Foto: Ivica Žutić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je na naslovnici današnjeg izdanja Jutarnjeg lista pod naslovom “Otkrivamo skandaloznu odluku koja je ukinuta tek uoči finala SP-a: Hajduk je igračima zabranio gledati utakmice hrvatske reprezentacije” objavljena informacija autora Zdravka Reića kontaktirao nas je Ivica Žutić.

On nam je potvrdio da je momčad Hajduka za vrijeme utakmice grupne faze Svjetskog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Islanda koja je odigrana 26. lipnja u njegovom društvu zajednički gledala navedenu utakmicu u Hotelu Adria Ski gdje je tad boravila na pripremama. Društvo su im za vrijeme susreta pravili i igrači bosanskohercegovačkog premijerligaša Tuzla Cityja koji su tad također boravili na Kupresu. Poslao nam je i fotografije koje je tom prilikom uslikao, a koje možete vidjeti kao naslovne u ovom tekstu.

Reić pak u svom članku između ostalog tvrdi:

“Iz više izvora se saznalo da su gledali samo par završnih utakmica, netko kaže od polufinala, drugi od četvrtfinala, ali da je za finale stiglo s Poljuda naređenje: zajedničko gledanje, i to na velikom ekranu”

Na konferenciji za medije uoči susreta sa Slavijom na pitanje Zdravka Reića jesu li igrači gledali susrete sa Svjetskog prvenstva kapetan Zoran Nižić je kratko i jasno odgovorio: “Jesmo”.

 

Recimo i da je Hajduk za vrijeme pripremama u Sloveniji pomaknuo početak prijateljskog susreta s Rudarom koji je igran 7. srpnja u Velenju s prvotno predviđenih 18 na 17 sati, a upravo je taj dan Hrvatska u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Sočiju s početkom u 20 sati odmjerila snage s domaćinom Rusijom.

Nakon objave vijest javio nam se i Tomislav Šarčević iz Rame koji je također u utorak 26. lipnja boravio u Hotelu Adria Ski na Kupresu te je u društvu igrača Hajduka pratio susret Hrvatske i Islanda sa Svjetskog prvenstva u Rusiji. I on je tom prilikom napravio par slika koje nam je poslao.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter