Igor Tolić preuzeo drugu momčad Osijeka

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dosadašnji trener juniora Hajduka Igor Tolić imenovan je za novog stratega druge momčadi Osijeka koja se natječe u Drugoj HNL.

S Bijelo-plavima je potpisao ugovor na dvije godine, a prvi suradnici će mu biti Matko Novak, Ante Bekavac, Filip Šušnjar i Hrvoje Bradašić. 

Tolić je u Hajduku proveo posljednje dvije sezone vodeći kadete, a potom i juniore. Za odlazak se odlučio nakon izvanrednog otkaza voditelju Akademije Krešimiru Gojunu na čiji je poziv i stigao na Poljud iz zagrebačkog HAŠK-a te se tad javno oprostio od kluba.

>> Trener juniora Hajduka se oprostio od kluba

Obzirom da je sa splitskim klubom imao važeći ugovor morao je isplatiti odštetu od pet plaća kako bi mogao dobiti slobodne ruke u pronalasku nove stanice u karijeri.


Glavni klupski skaut Marin Skender je ovom prilikom izjavio:

Igor Tolić se uklapa u viziju NK Osijek. Apsolutno je tako! I načinom rada i svojim idejama, kao i onim što je dosad pokazao u trenerskoj karijeri. Stručan je i ozbiljan, pa nam je odmah bio prvi izbor za upražnjeno mjesto na klupi Osijeka II. Duže smo vrijeme u kontaktu s Igorom i drago mi je da smo se uspjeli dogovoriti. Izgrađujemo prepoznatljiv sustav na svim razinama i mislim da će on u takvom načinu rada biti pravo rješenje za nas


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter