Igor Pamić novi trener OFK Titograda

Foto: OFK Titograd
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Igor Pamić je imenovan za novog trener crnogorskog prvoligaša OFK Titograda, a pomoćnik će mu biti Stjepan Deverić.

48-godišnjak je na klupi naslijedio Aleksandra Miljenovića koji je smijenjen nakon što je u prvom kolu kvalifikacija Europske lige ukupnim rezultatom 1:2 poražen od B36 s Farskih otoka. U proteklih godinu dana ovaj prvoligaš je promijenio čak pet trenera, a prošle sezone su završili na trećem mjestu ljestvice.

Pamić je u trenerskoj karijeri radio u austrijskom Vöcklabrucku, Pomorcu, Karlovcu 1919, slovenskom Koperu, a posljednji posao mu je bio u drugoligašu Hrvatskom dragovoljcu. Najveći trag je pak ostavio u Istri 1961 koju je vodio od ožujka 2011. do listopada 2015. godine.

Igor Pamić i Stjepan Deverić / Foto: OFK Titograd

Nakon imenovanja Pamić je za službene stranice kluba izjavio:

„Nisam došao da ostanem dva mjeseca i dobijem otkaz, već želim da ispunim ugovor i da ostavim trag. Lagao bih kada bih rekao da znam tim i da znam ligu, ali sam siguran da nije tako slaba kao što se misli i kao što se može zaključiti na osnovu rezultata u Europi. Ja je sigurno neću podcijeniti. Prvi zadatak je da podignem samopouzdanje momcima, da unesem novu energiju, da zajedno napravimo obiteljsku atmosferu i da probamo da krenemo dobro u natjecanje. Neće mi biti lako, ali sam znao što me čeka. Doživljavam ovaj posao kao veliki i intrigantan izazov, a i volim da radim. Trener sam 16 godina, a samo jednom sam bio godinu bez posla. Ne bježim od izazova, ali nisam mađioničar. Nisam ni najbolji trener na svijetu, da jesam ne bih bio ovdje, ali mislim za sebe da sam dobar trener i da mogu da uradim nešto u Crnoj Gori.”

Pročitajte još:

>> Prijelazni rok – Ljeto 2018.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email