Igor Bišćan objavio popis igrača za Litvu i Češku

Igor Bišćan
Foto: Luka Mladinić
Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon pobjede u prijateljskom srazu s Mađarskom te trijumfu u kvalifikacijskom srazu kod San Marina izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Igor Bišćan objavio je popis igrača koji su pozvani za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Litve i Češke.

Mladi Vatreni okupit će se 11. studenog u Velikoj Gorici, a potom će otputovati na gostujuću kvalifikacijsku utakmicu u Litvu koja je na rasporedu u četvrtak, 14. studenog u 18:30 sati.

Drugu kvalifikacijsku utakmicu izabranici Igora Bišćana će odigrati u Velikoj Gorici u ponedjeljak, 18. studenog protiv Češke.

Na izbornikovom popisu se nalaze 24 igrača, a pretpozivi su upućeni još trojici igrača. Zbog ozljede u konkurenciji nije napadač Dinama Sandro Kulenović:


Ljestvica:
Rezultati by SofaScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email