I ovoga vikenda 1000 navijača učlanilo se u Hajduk!

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U akciji učlanjivanja Pripadaj za rođendan koja je i treći vikend za redom ujedinila brojne gradove u Hrvatskoj i svijetu, pripadnost splitskim bijelima pokazalo je tisuću novih članova. Akcije učlanjivanja u mjesecu proslave rođendana Hajduka održane su po splitskim kvartovima, cijeloj Hrvatskoj i u inozemstvu.

Akcija s najvećim brojem učlanjenih ovog vikenda bila je u Vitezu u BiH gdje se učlanilo 188 članova. Veselimo se i budućim akcijama u kojima će Društva prijatelja Hajduka izvan Hrvatske slijediti primjer i nastaviti s akcijama i iskazivanju pripadnosti Hajduku, kazali su iz Odjela za članstvo.

Nastavljeno je i natjecanje između splitskih kvartova, a u petak je Visoka sa 152 člana preskočila Kman, dok je Barutana i dalje nedostižna na vrhu. Učlanjivanje je organizirano i na splitskim Skalicama koje su prestigle Split 3, s ukupna 74 člana, dok je u Podstrani 50 članova prikazalo pripadnost Hajduku.

U sklopu akcije Pripadaj za rođendan u samo dvadesetak dana održano je oko 60 akcija učlanjivanja, što je prosječno tri akcije po danu, zaključili su iz Odjela za članstvo.

Akcija Pripadaj za rođendan traje još pet dana, a svi oni koji još nisu obavili svoju navijačku dužnost mogu to učiniti u Odjelu za članstvo na Poljudu i u kafićima Krom, Exhibeo, Flag Pub i Aura u Solinu.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter