Humanitarna akcija prijatelja Hajduka za dječji dispanzer u Šibeniku

Foto: DPH Šibenik
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Društvo prijatelja Hajduka iz Šibenika organizira humanitarnu akciju kojoj je cilj renovirati i urediti dvorište dječjeg dispanzera. Tom prilikom su se obratili javnosti te su poručili:

Dragi naši, ovo nisu fotografije neke napuštene i propale tvornice, ovo su fotografije Dječjeg dispanzera u našem gradu Šibeniku, a s obzirom da se mi u DPH Šibenik ne borimo samo za Veliki Hajduk, nego i za bolje sutra društva u kojem živimo, odlučili smo reagirati i staviti se na raspolaganje da o svom trošku u potpunosti renoviramo i uredimo dvorište dispanzera.

Na našu radost, i na radost naših mališana, dobili smo pozitivan odgovor na naše Pismo namjere, te nam je ravnatelj Doma Zdravlja Šibenik gospodin Joško Jurić, dipl. oec, dao i pisanu suglasnost da krenemo u akciju!

Stoga vas pozivamo sve da u subotu, 15.02.2020. u što većem broju dođete u Vodice, u prostorije Moto kluba ”Okit” s početkom u 19:50 sati, na proslavu Hajdukovog 109. rođendana!

Rođendanska Hajdučka fešta biti će humanitarnog karaktera jer sva zarada ide za uređenje dvorišta Dječjeg dispanzera u Šibeniku!

Pozivamo vas da svi date svoj obol u ovoj velikoj humanitarnoj akciji našeg društva, svaka pomoć nam je dobro došla, kako u pripremi same večeri, tako i u materijalu, radnoj snazi i slobodnom vrimenu!

VRIME JE DA JOŠ JEDNOM POKAŽEMO KAKO JAKO KUCA NAŠE HAJDUČKO SRCE!


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email