Humanitarna akcija Društava prijatelja Hajduka – 3,5 tone hrane i higijenskih potrepština prikupljene za Vukovar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Akcija Društava prijatelja Hajduka s Makarske rivijere, točnije iz Brela, Baške Vode, Makarske, Tučepi i Podgore tijekom koje je organizirano prikupljanje hrane i higijenskih potrepština za vukovarsku socijalnu samoposlugu rezultirala je s 3,5 tone skupljenih namirnica, pelena, dječje hrane i drugih proizvoda koji će potrebitim Vukovarcima obogatiti blagdanske stolove i uljepšati nadolazeće uskrsne blagdane.

Socijalna samoposluga u Vukovaru ima više od 600 korisnika, a police se nažalost brzo isprazne.

Ovom akcijom, koju organiziraju drugu godinu za redom, navijači su odlučili pomoći, ali i još jednom pokazati kako je Hajduk puno više od kluba.

Ponosni smo na sve koji su se odazvali našem pozivu i koji su svojom donacijom sudjelovali u ovoj akciji kojom smo htjeli pokazati da je Vukovar, grad heroj, za nas više od obljetnice 18. studenog i da smo uz njih uvijek. Zahvaljujemo se pojedincima, volonterima iz svih DPH-ova, tvrtkama na donacijama i pomoći s prijevozom te svim drugim organizacijama i udrugama koje su nam „dale ruke“, rekli su organizatori dodajući kako su se akciji pridružili i brojni sugrađani koji niti prate nogomet niti su članovi, ali su prepoznali vrijednost akcije i odazvali se dokazujući da je moto akcije ujedno i istina – Grad to smo mi!

Kao i prošle godine, DPH Tučepi su posjetili mališani iz njihovog dječjeg vrtića koji su zajedno sa svojim tetama pripremili prigodnu čestitku te prikupili donacije za vršnjake u Vukovaru.

Sva prikupljena pomoć danas je stigla u Vukovar gdje će sigurno mnogima olakšati svakodnevicu, a udruga Duga uručila je predstavnicima DPH-ova prigodne zahvalnice.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter