Hrvatski reprezentativci obranili Kutinu, cure iz Osekovog oduševile publiku!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jučer je u Kutini završen peti turnir u sklopu ovogodišnjeg izdanja Trofej Dinamo, a naslov je obranila domaća ekipa HNŠK Moslavina koju je sastavio “lokalac” Tihomir Novak, jedan od najboljih hrvatskih igrača futsala, a za Moslavinu je zaigrao i Luka Perić, još jedan reprezentativac koji kruh zarađuje u Italiji.

Domaćini su u finalu svladali prvaka Trofeja Dinamo Bjelovar, bjelovarsku ekipu Domorad tek nakon boljeg izvođenja penala, a treće mjesto osvojila je lokalna ekipa Olujni Bljesak. Najboljim igračem turnira proglašen je Tihomir Novak, najbolji strijelac je Josip Ištuk iz Dječjeg nogometa, a najbolji golman Andrija Budimir iz Poliklinike Ribnjak Autoškole Klindić.

Napomenimo kako se u petak održao i ženski turnir, a osvojila ga je ekipa Dinama iz Osekovog, mlade cure koje su svojom igrom i pristupom oduševile publiku i u finalu svladale cure iz Zagreba 041.

Danas je na rasporedu završnica Trofeja Dinamo Knežija i ždrijeb Trofeja Dinamo Slavonski Brod koji počinje u ponedjeljak, 1. srpnja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter