Hrvat u Steaui

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Adnan Aganović je novi igrač bukureštanske Steaue. 28-godišnji veznjak, rođen u Dubrovniku, dolazi u najpoznatiji rumunjski klub iz ciparskog AEL-a iz Limassola. Peto je to pojačanje pojačanje Steaue ovog ljeta. Prijelaz je potvrdio i klupski predsjednik Gigi Becali. Aganović bi se danas trebao pridružiti suigračima na priprema u Sloveniji.

Steaua i dubrovčanin su dulje vrijeme koketirali a problem je bila ugovorna obveza s ciparskim klubom. Na kraju je sve rješeno na zadovoljstvo obje strane. Aganović je u karijeri nastupao za HNK Dubrovnik 1919, GOŠK iz Dubrovnika, Trogir, Međimurje, Varaždin i Istru. Od ljeta 2013. je u Rumunjskoj, prvo dvije godine u FC Brašovu, potom je prošlu jesen odradio u Viitorulu, odakle je zimus preselio na Cipar.

Unatoč odlasku već nakon jesenskog dijela, sa 7 golova i 3 asistencije, Aganović je, igrajući za Viitorul, ušao među top 10 najefikasnijih igrača regularnog dijela rumunjskog prvenstva.

Domagoj Mikulić


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter