Hoće li i Slovenci dobiti Dinamovu filijalu?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Slovenski prvoligaš Rudar iz Velenja u teškoj je financijskoj situaciji. Bivši igrač tog kluba Zoran Pavlović dogovorio je sastanak s potencijalnim ulagačima iz Ukrajine, a ne isključuje mogućnost, da se u financiranje kluba uključi nitko drugi neko Zdravko Mamić!?!

– Najvažnije je, da su ljudi iz Ukrajine zainteresirani za suradnju. Pričao sam s njima preko telefona i idući tjedan bi trebali stići u Velenje na sastanak. Nisu “šalabajzeri” nego sposobni ljudi, objasnio je 39-godišnji Zoran Pavlović.

Pavlović je inače nakon godina igranja u matičnom klubu iz Velenja prešao u zagrebački Dinamo, slijedila je epizoda u bečkoj Austriji te Salzburgu, a jednu godinu je nosi dres ukrajinske Vorskle iz Poltave te tamo upoznao ljude, koji bi sad trebali pomoći Rudaru, kojem do kraja ožujka pod hitno treba oko 200 tisuća eura za isplatu dugovanja te dobivanje licence za novu sezonu.

Nekadašnji slovenski reprezentativac, koji ne krije ambicije da bi u slučaju dogovora s ulagačima preuzeo funkciju sportskog direktora, ima očigledno u rukavu još jednog zanimljivog aduta.

– Ako dogovor s Ukrajincima slučajno propadne, ima i drugih mogućnosti. Mogao bi kontaktirati Zdravka Mamića iz Dinama, kojeg osobno poznajem, ali ova opcija trenutačno nije u prvom planu. Ako bi doveo Mamića u Velenje, to bi bio pravi biznis i atrakcija. Rudar bi bio u tom slučaju jedini klub, koji bi mogao parirati Mariboru, za internetsku stranicu slovenske televizije kazao je Pavlović.

Simon Maljevac


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter