HNS odredio novih šest lokacija na kojima će sufinancirati izgradnju nogometnih igrališta

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Komisija za infrastrukturu Hrvatskog nogometnog saveza odredila je novih šest lokacija na kojima će se uz pomoć Saveza te jedinica lokalne samouprave urediti nogometna igrališta s umjetnom travom. Radi se o terenima u Krapini, Čakovcu, Pitomači, na Rabu te u Zagrebu (NK Ravnice i NK Rudeš), a pri odabiru lokacija uzima se u obzir mišljenje županijskih nogometnih saveza.

U veljači ove godine HNS je pokrenuo ambiciozni projekt kojem je cilj u suradnji s lokalnim vlastima u sljedećih četiri do pet godina izgraditi 105 nogometnih igrališta diljem Hrvatske. U tu svrhu planira se uložiti oko 20 milijuna eura, a sredstva bi se povlačila iz Uefinog programa HatTrick.

U aktualnoj godini na ovaj način već je postavljana umjetna trava na šest igrališta – u Varaždinu, Koprivnici, Osijeku (Hypo Limač, Grafičar i Bijelo Brdo) te Zadru (NK Arbanasi). Projekti su odrađeni u suradnji s gradovima/općinama i/ili klubovima koji su bili zaduženi za pripremne radove, dok je HNS financirao nabavu i postavljanje umjetne trave.

Pročitajte više:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter