HNS izrekao kaznu Grezdi zbog napada na Čolaka

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Eros Grezda je zbog napada na Antonija Mirka Čolaka nakon polufinalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Osijeka (3:2), koja je u nedjelju odigrana na Rujevici, dobio kaznu od četiri utakmice suspenzije. 25-godišnjaka je prijavio delegat utakmice Ivan Smokrović, a njegovo udaranje Čolaka zabilježile su i video kamere na stadionu na Rujevici. Prema pravilniku zbog fizičkog napada prijetila mu je kazna od dvije do šest utakmica suspenzije.

– “Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza danas je održala sjednicu na kojoj je, između ostalih, donijela odluku o kazni za igrača NK Osijek Erosa Grezdu. Disciplinska komisija odlučila je Erosu Grezdi izreći kaznu zabrane igranja na četiri prvenstvene ili kup utakmice. Kazna mu je izrečena zbog toga što je nakon utakmice polufinala Hrvatskog kupa između Rijeke i Osijeka izvan igrališta u prostoru stadiona HNK Rijeka fizički napao igrača Rijeke Antonija Mirka Čolaka, čime je počinio prekršaj iz članka 57. Disciplinskog pravilnika HNS-a. Putem kluba, igraču je dostavljena ova odluka, čime ujedno počinje teći kazna.” – navodi se u priopćenju HNS-a.

Nakon prijave Grezda je putem službene stranice Osijeka objavio očitovanjem u kojem je utvrdio da je tijekom i nakon utakmice bio vrijeđan na osobnoj i nacionalnoj osnovi što je Čolak potom opovrgnuo. Odlukom komisije povremeni albanski reprezentativac propustiti će dvoboje s Lokomotivom, Slaven Belupom, Goricom i Inter-Zaprešićem, a u kadar će se vratiti 27. lipnja kada Bijelo-plavi u sklopu 31. kola gostuju kod Dinama na Maksimiru.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter