HNS ipak neće mijenjati grb, usvojen novi Pravilnik o licenciranju

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Danas je u Zagrebu održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj su usvojeni materijali za redovnu programsku sjednicu Skupštine Saveza, koja će biti održana 20. prosinca s početkom u 11:30 sati u hotelu Westin u Zagrebu.

Osim usvajanja materijala za redovnu sjednicu Skupštine, prihvaćen je i prijedlog programa rada Saveza te financijski plan za 2019. godinu.

Od javnosti atraktivnijih točaka sjednice IO-a vrijedi istaknuti odluku da je Savez ipak odlučio ne mijenjati dizajn aktualnog grba za kojeg je, podsjetimo, u listopadu raspisan natječaj.

IO u priopćenju naglašava da je nakon uvida u izvještaj Komisije za izdavačku djelatnost izvršno tijelo donijelo odluku da niti jedno pristiglo rješenje ne bi predstavljalo poboljšanje u odnosu na postojeći grb. Iako evidentno nezadovoljni pristiglim radovima, iz Saveza su se zahvalili “svim autorima na uloženom vremenu, trudu i kreativnosti tijekom ovog procesa”.

Kada je riječ o konkretnijim stvarima o kojima se danas raspravljalo na sjednici IO-a, iz Saveza stiže potvrda o usvajanju odluke o Kalendaru natjecanja za 2019. godinu, te usvajanju novog Pravilnika o licenciranju, kao i nova Odluka o visini naknade za treniranje i razvoj igrača.

Pametniji na ove teme ćemo biti kada Savez dokumente objavi u službenom Glasniku.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter