HNS i Grad Šibenik u radove na Šubićevcu ulažu 850.000 kuna

Foto: HNK Šibenik
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nogometna sezona u Hrvatskoj završit će 1. kolovoza na Šubićevcu u Šibeniku kada će se u finalu kupa sastati branitelj naslova Rijeka te Lokomotiva.

Kako bi stadion u što reprezentativnijem izdanju dočekao tu utakmicu kao i iduću sezonu kada se HNK Šibenik vraća u prvi rang natjecanja započeli su radovi na njegovom uređenju.

Predviđeno je širenje kapaciteta stadiona na način da je na zapadnoj tribini spuštena ograda, a na njeno dosadašnje mjesto će se postaviti redovi stolica. Dodatne stolice će biti postavljene i na istočnoj tribini ispod koje će se instalirati nove klupe za rezervne igrače i suce. Uredit će se i VIP loža na zapadnoj tribini te će se poboljšati jačina reflektora. U funkciju će biti stavljeni i brojači na ulazima, a potrebno je urediti i prostoriju za VAR. Za uređenje vanjskog zida zapadne tribine pobrinuti će se pak Funcuti koji će ga nakon boljenja ukrasiti prigodnim grafitima.


Radove zajednički financiraju Hrvatski nogometni savez koji će uložiti 500.000 kuna te Grad Šibenik koji je za ovu namijenio izdvojio 350.000 kuna.

HNS je i proteklih godina, kada je to bilo potrebno, u suradnji s lokalnim jedinicama sudjelovao u uređenju sportske infrastrukture. Otkada se finala Hrvatskog nogometnog kupa igraju na jednu utakmicu domaćini su bili Aldo Drosina u Puli, stadion Cibalije u Vinkovcima, stadion Varteksa u Varaždinu te Gradski vrt u Osijeku.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter