Hari Vukas naslijedio Blaža Sliškovića na mjestu trenera Zrinjskog (VIDEO)

Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hari Vukas je novi trener bosanskohercegovačkog prvoligaša Zrinjskog iz Mostara.

Na toj poziciji je naslijedio Blaža Sliškovića koji je imenovan savjetnikom uprave, a s klubom je prethodno osvojio dvije titule prvaka BiH (16/17 i 17/18) dok je prošlu sezonu okončao na drugom mjestu.

46-godišnjak je posljednji angažman imao u turskim klubovima Karabuksporu i Galatasarayju gdje je bio pomoćnik Igora Tudora, a samostalno je na koncu sezone 2014/15 vodio Hajduk s kojim je izborio kvalifikacije za Europsku ligu.

U splitskom klubu je također kao pomoćnik prethodno bio u stožeru Igora Tudora, Stanka Poklepovića i Gorana Vučevića, a pomoćnik je bio i Jošku Španjiću u Primorcu iz Stobreča. Radio je i u omladinskoj školi Bilih te u Dugopolju, Zagori i Dinari.

Vukas će prvo okupljanje s novom momčadi pred početak priprema za novu sezonu imati u četvrtak, a nakon standardnih liječničkih pregleda i uvodnih treninga u Mostaru, Plemići će središnji dio priprema odraditi u Sloveniji. Zrinjski je također sudionik prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter