Hajduk protiv Dnjipra u Kijevu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zbog ratnog stanja u Ukrajini UEFA je odlučila, kako javljaju na službenim stranicama Dnjipra, da prvu utakmicu playoffa kvalifikacija za Europsku ligu između Dnjipra i Hajduka odigraju u Kijevu na Olimpijskom stadionu 20. kolovoza 2014. (srijeda) s početkom u 19:00 sati, što je 18:00 kod nas u Hrvatskoj.

Utakmica se igra dan ranije nego inače, jer u četvrtak svoju utakmicu igra Zorya u susretu protiv Feyenoorda.U pojašnjenju UEFAmdash;ine odluke navode kako se situacija još nije smirila i stoga ne mogu dopustiti igranje međunarodne utakmice uDnjipropetrovsku.

Sutra se očekuje i odluka UEFAmdash;e o kazni za Dnipro zbog navijačkih nereda na utakmici pretkola Lige prvaka odigranoj u Kijevu.

Renato Čupić


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email