Hajduk pobijedio litavskog prvaka (VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hajduk je u Slovenskim Konjicama u prijateljskoj utakmici koja je bila zatvorena za javnost svladao prvaka Litve Žalgiris rezultatom 2:1 (1:0).

Strijelci za Bile su bili novopridošli Španjolac Ignacio Maganto koji je izvrsno pogodio u 6. minuti te Zvonimir Kožulj koji je bio precizan u 86. minuti susreta. Za Žalgiris koji je prije nekoliko dana pojačao Slavko Blagojević i koji se u Sloveniji priprema za okršaje s Astanom u pretkolu Lige prvaka je pogodak postigao Kaluđerović u 61. minuti.

Poetna postava Hajduka / Grafika: hajduk.hr

Trener Marjan Pušnik je u prvom poluvremenu poslao na teren sljedeće igrače: Grbić – Pejić (od 25. Budalić), Šimić, Ismajli, Memolla – Kalik, T. Bašić – Mujan (od 25. Radčenko), Maganto (od 25. Vojković), Klarić – Mastelić (od 25. Rapaić).

U drugom poluvremenu su igrali: Stipica – Juranović, Nižić (od 61. Ismajli), Ćosić, Milić – Jefferson, Sušić – Kožulj, Vlašić, Drožđek – Gueye.

Splićani se sutra vraćaju u Hrvatsku, a u nedjelju 3. i u četvrtak 7. srpnja će na Poljudu odigrati prijateljske pripremne susrete s RNK Splitom i Slavijom Prag.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email