Hajduk ima već 25.000 članova, požurite se učlaniti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Članstvo u Hajduku raste iz dana u dan, i to velikom brzinom, danas se stiglo fantastičnu brojku od 25.000 članova. Klub je objavio na svojim službenim stranicama kako se time svake 3 minute i 27 sekundi od početka godine učlanio po jedan član. Ovakvim ritmom, vrlo brzo, Hajduk će stići do slatkog problema, kako osigurati ulaznice za sve gledatelje tijekom ljetne euforije i europskih utakmica, odnosno za derbije.

Ako uzmemo u obzir dosadašnji sistem po kojem pretplatnici imaju osigurano mjesto na stadionu, a članovi mogu rezervirati ulaznice, vjerojatno Hajduk očekuje i ljetna navala na pretplate. Treba napomenuti kako članovi koji su ujedno i pretplatnici ne mogu rezervirati još jednu kartu. Broj pretplatnika tako vrlo lako može premašiti 10.000, i ono što je vjerojatno bilo nezamislivo na početku sezone, trebat će požuriti po pretplatu, odnosno, učlaniti se. Ona poznata krilatica “ili jesi ili nisi”, prebacuje se time doslovno na prisustvo za neke utakmice na stadionu.

Naravno, i sportski segment kluba mora napraviti sve da Hajduk na terenu prati ove sjajne rezultate odjela za članstvo i marketinga jer u krajnjem slučaju nogomet je osnovna djelatnost. Klub tako polako staje na čvrste financijske noge upravo zahvaljujući navijačima, preskočen je ponor kojeg su otvorile prethodne, politički postavljene uprave.

Renato ČupićKada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email