Gorica transferirala Miyu u Konyaspor

Foto: Konyaspor
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Farouk Miya je novi ofenzivac turskog prvoligaša Konyaspora. Prema informacijama Sportnewsa reprezentativac Ugande je napustio Goricu u transferu vrijednom nešto manjee od dva milijuna eura te je s novim klubom potpisao ugovor na tri sezone.

Nakon prelaska Atiemwena u Dinamo drugi je to najveći transfer u povijesti prvoligaša iz Velike Gorice.

Miya je u Hrvatsku stigao prošlog ljeta kao slobodan igrač te je u HT Prvoj ligi upisao 33 nastupa u kojima je postigao šest golova i pet asistencija. Prethodno je bio član Standarda, a igrao je i u Vipersu, azerbajdžanskom Sebailu te Mouscornu. Za reprezentaciju je u 30 nastupa 11 puta tresao mrežu protivnika.

Nakon potpisa ugovora 21-godišnji Miya je izjavio:

Divim se stadionu i čitavom trening kompleksu. Čim sam zakoračio u klub spoznao sam o kakvoj zajednici se radi. Potpisao sam na tri godine i tijekom tog razdoblja želim doprinijeti Konyasporu svojim učinkom. Gledao sam prvu utakmicu sezone i imamo vrlo kvalitetnu i snažnu momčad. Siguran sam da ću se brzo prilagoditi i da ću u kratkom vremenu dati sve od sebe. Zahvaljujem svima koju su doprinijeli transferu i jedva čekam kad ću biti na terenu.Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter