Goran Blažević ponovno u dresu Hajduka

hajduk.hr / Robert Matić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Iskusni vratar Goran Blažević vratio se u Hajduk. Ugovor je potpisan do kraja sezone,  a Blažević se na Poljud vraća nakon pet godina.

Iskusni 32-godišnji vratar član će Hajduka biti do kraja sezone, do kada je potpisan ugovor. Goran će se tako na Poljud vratiti nakon pet godina, kada je posljednji put nosio dres splitskog kluba. Blažević je u Hajduku i započeo svoju karijeru, čiju je omladinsku školu prošao. Nakon Hajduka igrao je za Zagoru Unešić, Junak iz Sinja, da bi 2008. godine potpisao za Šibenik. U Šibeniku je proveo tri godine te je upisao 97 nastupa, a nakon toga u sezoni 2012/13 nosio je dres Hajduka za koji je branio 45 utakmica.

Nakon Hajduka nosio je dres Levskog, Torpedo Moskve. Od 2016. godine bio je član hrvatskog prvoligaša, Slaven Belupa, za kojeg je upisao 29 nastupa.

“Presretan sam što sam se vratio kući. Osjećam i određenu vrstu pritiska prema sebi i ljudima u Klubu koji su me angažirali, a svojim radom, ponašanjem i zalaganjem želim im pokazati da nisu pogriješili i da zaslužujem biti tu. Mislim da, unatoč trenutnoj situaciji na ljestvici, imamo dobru momčad i da možemo samo ići put gore” izjavio je Goran po dolasku na Poljud.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter