Glavna skupština dioničara Hajduka zakazana za subotu 6. srpnja

Foto: hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na službenim internetskim stranicama Hajduka danas je objavljen poziv za Glavnu skupštinu dioničara kluba koja je zakazana za subotu 6. srpnja 2019. godine u kino dvorani stadiona Poljud s početkom u 10 sati.

Na dnevnom redu skupštine se nalazi ukupno jedanaest točaka. Uz uobičajene koje se tiču utvrđivanja kvoruma, predstavljanja godišnjih i financijskih izvještaja za prošlu kalendarsku godinu te davanja razrješnica upravi i Nadzornom odboru dioničarima će biti predstavljen plan i program rada predsjednika Uprave Marina Brbića. Uz to je predviđena i prezentacija strateških ciljevi novog saziva Nadzornog odbora čiji je mandat započeo početkom ove godine.

Predlaže se i donošenje odluke o isplati naknade putnih i s tim povezanih troškova članovima Nadzornog odbora koji su se za svoj rad odrekli pripadajuće naknade.

Predlaže se i da se dobitak koji je za prošlu godinu poslije oporezivanja iznosio 2.251.147,60 kuna iskoristi za pokrivanje prenesenih gubitaka iz prethodnih razdoblja, a kao revizora društva za 2019. godinu se predlaže angažman tvrtke “KALIBOVIĆ I PARTNERI d.o.o.” koja je i do sada radila taj posao.

Dioničari svoje sudjelovanje na Glavnoj skupštini trebaju prijaviti najkasnije do subote 29. lipnja neposredno u središtu kluba na Poljudu ili preporučeno poštom.

Uvid u sve materijale koji služe kao podloga za raspravu i donošenje odluka na Glavnoj skupštini je moguće ostvariti na Poljudu, u prostorijama financijske službe kluba, svaki radni dan do održavanja skupštine u periodu od 9 do 13 sati.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email