Futsal Dinamo poziva na dvadesetu obljetnicu povratka imena Dinamo

Grafika: Futsal Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Futsal Dinamo poziva sve navijače kojima su ‘Plavi’ u krvi da dođu na utakmicu 12. kola 1.HMNL koja se igra 14. veljače u Domu sportova (18:15), a u kojoj će Dinamo ugostiti Alumnus te zajedno s navijačima ujedno obilježiti i dvadesetu obljetnicu povrataka imena Dinamo.

Na Valentinovo 2000., GNK Dinamu vraćeno je sadašnje ime nakon devetogodišnje borbe, a 20. godišnjica od povratka – kako navijači Dinama vole naglasiti – „svetog imena“ obilježit će se na prvenstvenoj utakmici dva zagrebačka futsal kluba od kojih domaćin također nosi to „sveto ime“.

Obilježavanje jubileja počinje u subotu 8. veljače, kada će se u Caffe baru Boeing na Šalati održati tematski Dinamov pub kviz, s pitanjima koja se odnose samo na period od povratka imena, odnosno od 14. veljače 2000. do danas.

U idućem tjednu Futsal Dinamo organizirao je nekoliko aktivnosti, o kojima ćete moći pročitati na službenoj stranici kluba, s kulminacijom u petak kada se u popularnoj „Dvojci“ igra prvenstvena utakmica.

Prije same utakmice u hodniku dvorane, s početkom u 17 sati, prikazat će se dokumentarac o povratku imena Dinamo.

Dan kasnije, u subotu 15. veljače, u Vukovaru će se, u sportskoj dvorani Borovo, održati prijateljska utakmica između HNK Vukovar 91 i Futsal Dinama. Organizatori utakmice su Bad Blue Boysi iz Vukovara, a Vukovar i lokalni klub izabrani su jer je NK Dinamo prvu utakmicu nakon povratka imena odigrao upravo u Vukovaru protiv tadašnjeg prvoligaša, 19. veljače 2000. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter